Aturem emissió de rebuts

Benvolgudes famílies,

Abans de tot volem enviar-vos molts ànims i el nostre escalf en aquests moments complicats. En qüestió de dies ens hem hagut d’adaptar a una nova situació del tot inimaginable setmanes enrera. Volem agrair a tota la comunitat educativa aquest esforç, des dels tutors i tutores pel seu interès i dedicació en preparar activitats pels infants, fins als alumnes que ens tornen a donar una lliçó d’adaptació, resistència i solidaritat, passant pels monitors que preparen activitats pels seus grups, pels pares i/o responsables dels nens/es per la seva comprensió i per la direcció i personal administratiu que continuem treballant per vosaltres.

Com ja sabeu, el confinament inicialment previst per dues setmanes es va allargar fins després de Setmana Santa, i ara per ara, no tenim certesa clara de quina serà la data de tornada.

És per això que us comuniquem que queda aturada l’emissió del rebut d’abril, i si fos el cas, també el de maig. 

Tots els abonaments de conceptes facturats al mes de març per les activitats que es van haver d’interrompre, es veuran reflectits en el primer rebut que puguem emetre. Aquests abonaments inclouran els dies de servei de menjador no utilitzats, la part proporcional de les activitats extraescolars aturades, l’import de les sortides escolars no realitzades (es farà càlcul amb direcció tenint en compte que hi ha cursos que mancava per facturar una part de l’import total), i la part abonada del primer pagament de les colònies de 6è, donat que queden suspeses.

Respecte a les colònies d’estiu de l’AFA, si finalment s’haguessin d’anul·lar, també es retornaria la part corresponent.

Moltes gràcies de nou a tots per la vostra comprensió i el vostre suport.

Us adjuntem enllaç de video que ha fet l’escola per tots vosaltres i per tots els alumnes:

https://drive.google.com/file/d/1Hto9YUKvH_gl6UylXjqw5Tq8hgWR0KyY/view?usp=sharing

Att

Junta Directiva de l’AFA

 

Please follow and like us:
Pin Share