Targetes moneder beques menjador

Benvolgudes famílies,

Intentarem aclarir alguns dubtes que teniu sobre el tema de les targetes moneder pels infants que tenen beca menjador.

En primer lloc cal aclarir que aquestes targetes moneder en un principi aniran carregades amb 40 € (4 € per dia) corresponents als 10 primers dies de confinament. S’aniran carregant amb l’import establert diari a mesura que s’allargui el confinament.

En principi rebran les targetes aquelles famílies en situació més vulnerable. Això vol dir que podría ser que no totes les famílies rebéssiu la trucada per anar a recollir la targeta. Estem a l’espera que des del Consorci ens indiqui a quines famílies els hi correspon. De moment no s’han posat en contacte amb l’escola.

El repartiment es farà en el lloc i els dies que ens indiqui el consorci.

Aquestes targetes moneder són exclusives per aquesta finalitat. No inclouran els abonaments que per altra banda es realitzaran sobre els dies de menjador no utilitzats del mes de març. Aquests abonaments es faran en el proper rebut que puguem emetre.

Fa uns dies es va rebre el protocol a seguir, del qual us adjuntem els paràgrafs que creiem us poden interessar:

 

El dissabte 21 de març el Departament de educació ha autoritzat el repartiment de targetes als patis de les escoles. Si una família considerés que no li és imprescindible disposar de la targeta de forma immediata, tot i que a data d’avui es desconeix si el confinament s’allargaran després dels 14 dies estables actualment, podrà recollir-la en el seu centre educatiu quan aquest torni a obrir.

A la targeta s’acumularà l’aportació que correspongui, a raó de 4 € per infant i dia de confinament.

En cas que una família no pogués esperar a la finalització del període de confinament, se’ls distribuirà seguint les pautes previstes, amb caràcter general, en el present protocol elaborat des del Consorci d’Educació de Barcelona en col·laboració amb diferents àrees de l’Ajuntament de Barcelona i consultades algunes direccions dels centres amb més alumnes becats.

El sistema es portarà a terme amb plenes garanties per a la família (hora convinguda i sense acumulació), per a l’empleat públic (amb l’equipament de protecció corresponent), en un context de confiança i amb una programació que permeti una afluència de persones regulada d’acord amb les recomanacions de caràcter general.

 

Please follow and like us:
Pin Share