Canvi en la gestió del servei de menjador

Menjador 2023-24

Estimades famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre un canvi rellevant en la gestió del servei de menjador. Durant l’últim any, el servei va ser gestionat conjuntament per Arcasa i la Fundació Pere Tarrés. No obstant això, a partir d’ara, Arcasa serà l’única empresa responsable de la gestió del menjador.

Volem transmetre-vos tranquil·litat informant-vos que els mateixos monitors, monitores i cuineres que ja coneixeu continuaran amb nosaltres, garantint així la mateixa qualitat i atenció que els vostres fills i filles han estat rebent.

Per ara, Arcasa encara no disposa d’un número de telèfon assignat per contactar amb la Isabel. Per aquest motiu, si teniu qualsevol dubte o consulta, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic [email protected] o enviant un missatge de WhatsApp al 607648910.

Tan aviat com Arcasa ens proporcioni un número de telèfon específic pel menjador del Pare Poveda, us ho farem saber immediatament.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració. Esperem continuar treballant junts per garantir el millor servei per als nostres estudiants.

Please follow and like us:
Pin Share