🥋 Jornades de Portes Obertes: Descobreix l’extraescolar de Judo! 🥋

Hola a totes les famílies!

Esteu buscant una extraescolar única i enriquidora per als vostres fills? Volem convidar-vos a descobrir el món del Judo a través de les nostres Jornades de Portes Obertes que es celebraran el dilluns 18 i dimecres 20 de setembre.

🔹 Què pot oferir el Judo als vostres fills? El Judo no és només un esport o una art marcial; és una disciplina que ensenya valors com el respecte, la disciplina i la perseverança. A més, és una manera fantàstica de millorar la coordinació, l’equilibri i la força física.

🔹 Per què assistir a les portes obertes? Aquestes sessions seran l’oportunitat perfecta per:

  • Conèixer de prop l’instructor, que guiarà als nens en aquesta aventura.
  • Veure demostracions pràctiques.
  • Permetre que els vostres fills provin la disciplina en un ambient segur i amigable.
  • Aclarir qualsevol dubte que pugueu tenir sobre la pràctica del Judo.


La data oficial d’inici de l’extraescolar de Judo serà el dilluns 2 d’octubre. Aprofiteu aquesta oportunitat per descobrir si el Judo pot ser l’activitat que estàveu buscant per als vostres fills.

📧 Interessats en assistir a les portes obertes? Si voleu que els vostres fills participin en aquesta jornada de portes obertes, envieu un correu electrònic a [email protected] indicant el nom del vostre fill i l’edat.

🌟 No ho penseu més! Uniu-vos a nosaltres les jornades de portes obertes i descobriu els beneficis i l’alegria que el Judo pot aportar a la vida dels vostres fills. 🌟

Esperem veure-us el 18 i 20 de setembre!

Please follow and like us:
Pin Share