COLÒNIES 2016: Últims apunts

Benvolgudes famílies,

Amb la intenció de coordinar i millorar la sortida i arribada dels vostres fills a les colònies d’aquest any, us donem quatre apunts que caldrà que tingueu  en compte:

Sortida dilluns 27 de juny

Demanem que no aparqueu els cotxes en doble filera davant l’escola per tal que els autocars tinguin lloc.

En arribar a l’escola, tots els nens/es entraran al pati i es posaran a la filera on estarà indicat el seu curs.  Allà se’ls hi passarà llista.
Demanem als pares i/o acompanyants dels infants que col·loquin les motxilles a l’autocar corresponent. Vindran 2 autocars. Un autocar per P5, 1r  i 5è  i un altre per 2n, 3r i 4t .
Un cop totes les motxilles siguin a l’autocar i s’hagi comprovat que no falta cap nen, començaran a pujar a l’autocar corresponent, on se’ls tornarà a demanar nom i entregaran les targetes sanitàries i medicacions als monitors.
Els nens hauran de portar posada la samarreta de colònies que se’ls entregarà el 21 de juny a la classe.

Arribada dimecres 29 de juny

De nou demanem que no aparqueu en doble filera davant l’escola per tal que els autocars tinguin lloc.
Per tal de no obstaculitzar la baixada dels nens de l’autocar, demanem que els pares espereu al pati de l’escola. Els nens baixaran en filera i entraran al pati.
Quan ja els hàgiu pogut abraçar, podreu descarregar les motxilles!!

 

Altres punts d’interès:

  • Tots aquells que ho prefereixin, poden portar llençol per dormir en comptes de sac. Recordeu que la casa proporciona a cada nen llençol de sota i coixinera.
  • Hi haurà quatre mares/familiars voluntàries que acompanyaran els vostres fills els tres dies, i mantindran contacte directe amb la secretaria de l’AFA per informar-nos de tot.
  • Des de secretaria de l’AFA anirem penjant la informació que anem rebent al web, i sempre podreu contactar amb nosaltres per qualsevol altra qüestió.
  • No recomanem que els nens/es s’emportin mòbils ni aparells electrònics. Si ho fan, en cas de pèrdua o desperfecte ni els monitors ni els pares acompanyants se’n faran responsables.

Podeu consultar la programació i el que cal portar a les colònies en els següents documents:

PROGRAMA COLÒNIES ESCOLA PARE POVEDA 2016

Que cal portar a les colònies

Please follow and like us:
Pin Share