Colònies P5-5è: Informació important a tenir en compte!

Colònies amb la Fundació Pere Tarrés
Benvolguts/des:

Les colònies ja són a tocar! Us fem uns apunts d’aspectes importants a tenir en compte de cara al dia de sortida. Donat que coincideix que el mateix dia marxen els de P5 a 5è per una banda, els de 6è per l’altra, i a més és l’inici del casal d’estiu, preguem puntualitat i respecte dels punts de trobada. Aquest any, com serà més difícil la parada dels autobusos, us convoquem mitja hora més tard, de manera que marxin abans els alumnes de 6è.

 

Colònies de P5 a 5è: CAN VANDRELL – HOSTALRIC-LA SELVA

 

Dia de sortida: dilluns 25 de juny. TOTS ELS PARTICIPANTS HAN DE VENIR AMB LA SAMARRETA DE LES COLÒNIES POSADA DE CASA.

Ja podeu passar a recollir-la per la secretaria de l’AFA!!

Punt i hora de trobada:

Tots els alumnes hauran de ser-hi a l’escola a les 9:00 h, i anar directament al punt de trobada del seu curs (hi haura cartells indicatius). Un monitor o monitors acompanyants, aniran curs per curs passant llista. Preguem que tots els nens/es, juntament amb els seus pares i/o familiars, espereu  que el monitor vagi al vostre grup per fer-li alguna observació o entregar medicació. Si algun nen o nena ha de prendre medicació durant la seva estada a les colònies, preguem ho porteu preparat de casa de la manera més aclaridora possible, i li entregueu al monitor responsable quan vingui a passar llista al vostre grup.

A les 9:30 h, està prevista la sortida dels autocars. Els nens/es aniran pujant per cursos i un cop a l’autocar, es tornarà a passar llista.

 

Recomanem:

 • Portar per escrit el nom i cognoms del nen/a, medicació i dosificació… (indicar molt clarament el procediment)
 • Entregar el medicament al monitor responsable. Ha de venir dins una bossa hermètica, amb
  el nom del participant indicat.

 

Dia d’arribada: dimecres 27 de juny a les 17:00 a l’escola. Us demanem que no aparqueu a la zona lliure d’aparcament temporal, per tal que pugui aparcar un dels dos autocars. L’altre aparcarà a la baixada del carrer d’Anna Piferrer. Per tal de no obstaculitzar la baixada dels nens de l’autocar, demanem que els pares espereu al pati de l’escola. Els nens baixaran en filera i entraran al pati. Un cop tots dins, els monitors us entregaran als nens, mentrestant podeu ajudar a baixar les motxilles.

Altres apunts d’interès:

 • Tots aquells que ho prefereixin, poden portar llençol per dormir en comptes de sac.
 • Recordeu que la casa proporciona a cada nen llençol de sota i coixinera.
 • Recomanem marcar tota la roba amb el nom i portar vambes de recanvi.
 • Hi haurà cinc mares/familiars voluntàries que acompanyaran els vostres fills els tres dies, i mantindran contacte directe amb la secretaria de l’AFA per informar-nos de tot.
 • Des de secretaria de l’AFA anirem penjant la informació que anem rebent al web, i sempre
  podreu contactar amb nosaltres per qualsevol altra qüestió.
 • No recomanem que els nens/es s’emportin mòbils ni aparells electrònics. Si ho fan, en cas de pèrdua o desperfecte no l’empresa organitzadora ni l’AFA se’n faran responsables.
 • Cada dia el coordinador de la casa de colònies penjarà fotos del dia al seu portal. Les podreu trobar al següent link :

https://colonies.eixestels.com/AMPA/Can-Vandrell/AFA-Escola-Pare-Poveda-25-a-27-de-Juny/
La contrasenya és: poveda25

 

En el document adjunt trobareu el que cal posar dins la motxilla pels tres dies de colònies.

imprescindibles-ampa

 

Please follow and like us:
Pin Share