EXTRAESCOLARS i MENJADOR curs 2022-23: Inici d’inscripcions

Famílies,

Com ja sabeu, pel proper curs s’avança el calendari escolar i l’inici de les classes està previst perl 5 de setembre. Des de l’AFA hem fet un esforç per poder avançar també les extraescolars i finalment, començaran totes el 12 de setembre (excepte acollides matí i tarda que començaran el primer dia lectiu, i iniciació esports per P3 que començarà al gener).

TANT PEL SERVEI DE MENJADOR COM PER LES EXTRAESCOLARS S’HA DE RENOVAR ANUALMENT LA INSCRIPCIÓ.

MENJADOR:

El servei de menjador s’inicia el primer dia d’escola (5 de setembre). És molt important que realitzeu la inscripció pel proper curs ara, per poder fer les previsions de quantitats de menús i monitors. Només heu d’omplir un qüestionari molt senzill i el primer dia d’escola portar el full d’inscripció degudament omplert i signat.

Trobareu la informació i inscripció al servei de menjador aquí: Menjador 2022-2023

EXTRAESCOLARS:

Hi han novetats respecte aquest curs, per això preguem que llegiu atentament les descripcions de cada extraescolar escollida.

Trobareu totes les extraescolars detallades per cursos aquí: Extraescolars per cursos

IMPORTANT:

  • Teniu de temps per a realitzar la inscripció fin-s el 15 de juliol. Les inscripcions rebudes al setembre hauran de començar l’activitat a l’octubre.
  • Si no arribem al mínim de nens/es inscrits a una activitat, aquesta serà cancel·lada. Preguem estigueu pendents a les nostres comunicacions per si us afectés de cara a l’inici de les activitats.
  • El cost mensual de cada activitat és un prorrateig del cost anual, per tal que cada mes es pagui la mateixa quota.
  • A totes les activitats extraescolars gestionades per l’AFA, el servei de menjador i les acollides, els infants inscrits estaran coberts per l‘assegurança d’accidents específica. El cost d’aquesta assegurança (4,10 € anuals) es facturarà en el rebut de setembre.
  • El primer dia lectiu de setembre o el primer dia d’inici de l’activitat extraescolar, haureu de portar el document d’inscripció corresponent, degudament omplert i signat. (Condició indispensable).
  • Iniciem una nova extraescolar de Teatre per a tots els infants (des de P3 a 6è). Es portarà a terme els dimarts a la tarda al gimnàs de l’escola.
  • Totes les activitats tindran un compromís trimestral de participació. Això significa que no es podrà cursar baixa de la mateixa fins a la finalització de cada trimestre (excepte per enfermetat de llarga durada i/o baixa de l’escola). Només les acollides matí i tarda estan exemptes d’aquest compromís.
  • Un cop iniciades les activitats, les noves altes seran efectives el mes següent de la seva inscripció.
  • Hi han activitats amb preu matrícula (especificat en cada descripció).
Please follow and like us:
Pin Share