Informació sobre l’assemblea extraordinària

El passat dilluns 11 de maig es va celebrar l’assemblea extraordinària de l’AMPA i us voldriem fer cinc cèntims dels acords principals que es van adoptar.

En primer lloc es va decidir reformar els estatuts i el reglament de règim intern de l’associació en un seguit de punts (els objectius, la formació de candidatures per a la junta, la provisió de vacants durant el curs i la instauració de les juntes obertes), que inclouen el canvi de nom de l’associació, que ara passa a dir-se Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Poveda.

En segon lloc es va fer una valoració positiva de l’evolució del menjador i es va acordar fer una segona auditoria, pactada amb l’empresa ALCOES, durant el primer semestre del curs 2015-2016.

En tercer lloc, es va decidir que l’AFA segueixi vetllant perquè l’Escola Poveda no perdi cap dels tres instituts que té adscrits i també que segueixi defensant la construcció de l’institut Vallcarca, cosa que inclou possibles despeses en material reivindicatiu.

En quart lloc, també es va decidir que l’AFA segueixi abanderant la insubmissió a la LOMCE que va aprovar el Consell Escolar aviat farà un any.

Finalment, l’assemblea va donar el vistiplau a la proposta de la junta de començar a debatre amb la direcció de l’escola un seguit de punts de millora en diferents àmbits del funcionament de l’escola.

Si necessiteu més informació sobre qualsevol d’aquests punts no dubteu a posar-vos en contacte amb la junta de l’AFA.

Please follow and like us:
Pin Share