L’AFA s’afegeix a l’acció solidària de St. Jordi: «Amb vosaltres al capdavant, vencerem»

L’AFA Pare Poveda s’afegeix a l’acció solidària «Amb vosaltres al capdavant, vencerem» dirigida a tots els professionals sanitaris de l’ Hospital de St.Rafael i de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Aquesta iniciativa va sorgir l’any passat des d’una botiga del barri,  d’una manera modesta i senzilla, amb la intenció d’involucrar a la gent de la Taixonera i del Carmel, per elaborar roses de diferents materials, mides i colors i entregar-les als sanitaris i personal dels hospitals, amb la intenció de reconèixer l’esforç i la professionalitat en la lluita contra la Covid-19.

Amb col·laboració de la Cap de Projectes de Pla de Barris, la Mariona Prat, i la Direcció dels Hospitals respectius, van gaudir d’un dia entranyable i molt emotiu on vam poder entregar una rosa als sanitaris, acompanyats de la música en directe dels «Manolos».

Enguany es  fa una segona edició ST. JORDI 2021 més gran i més participativa, consistent en dues accions:

 1.- Entrega als sanitaris dels Hospitals de St. Rafael i Vall d’Hebron

2.- Homenatge a TOTS els SANITARIS que ja no hi són. Amb col·laboració amb el Club de Rem de Badalona, es farà una ofrena de flors naturals al mar amb una trainera de 13 remers, una lectura i un artista que ens acompanyarà amb una bonica cançó.

Per tot això, tornant de Setmana Santa, i a l’espai del migdia, tots els alumnes que ho desitgin, podran elaborar una rosa.

 

20210325_124327

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share