WEBINAR: Alimentació vegetariana saludable en família

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem informació sobre la webinar: Alimentació vegetariana saludable en família, que creiem pot ser del vostre interès.

 

_webinar_faros_es_-_25_03_21_1L’alimentació vegetariana i vegana s’ha establert com una dieta saludable que cada vegada segueixen més persones. Però, sabem realment en què consisteix i si és o no recomanable per a la pràctica infantil?

Existeixen diferents alternatives al consum de carn i peix, com la dieta ovo-lactovegetariana, la lactovegetariana o el vegetarianismo més estricte que exclou qualsevol producte d’origen animal, el veganisme. Resulta imprescindible conèixer els grups d’aliments inclosos en cada dieta per a garantir una alimentació variada i equilibrada.

Durant l’etapa de desenvolupament i creixement dels nens existeixen requeriments nutricionals específics que s’han de garantir si se segueix una alimentació vegetariana, ja aquestes dietes es consideren més restrictives d’uns certs nutrients i, seguides d’una manera no controlada, poden sorgir deficiències o malalties.

La dietista i nutricionista Núria Llata Vidal, de la Unitat de Gastroenterologia, Hepatología i Nutrició de l’Hospital Sant Joan de Déu, ens donarà les claus perquè tots els membres de la família puguin seguir un dieta vegetariana de manera saludable i nutritiva.

El webinar tindrà lloc el pròxim 25 de març, a les 18.30 hores. La trobada seguirà una metodologia interactiva, composta per una primera part teòrica i una segona part de preguntes i debat amb l’expert ponent.

Pots consultar tota la informació a través d’aquest enllaç.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

Please follow and like us:
Pin Share