Menjador 2016 – 2017

Accediu al següent enllaç per obtenir les tarifes de menjador del curs 2016 2017: Tarifes

Pel pla de funcionament del menjador i normativa general, accediu des del següent enllaç: Funcionament (MOLT IMPORTANT!!)

Tots els alumnes de l’escola que facin ús del servei han de presentar la inscripció de menjador per aquest curs 2016 2017

Recordeu que:

  • Per al subministrament de qualsevol tipus de medicament heu de portar la recepta mèdica.
  • Si el nen/a pateix alguna malaltia crònica, al·lèrgia o intolerància, heu de portar un certificat mèdic que justifiqui, si és el cas, quin tipus d’activitat física està contraindicada, o quins aliments estan contraindicats. Les dades que ens comuniqueu són confidencials. Si en un termini de 30 dies no ens heu fet arribar el justificant mèdic el nen/a rebrà el menú estàndard i tant l’AFA com l’empresa proveïdora del servei de menjador quedaran eximides de qualsevol responsabilitat.
  • Quan hi hagi alguna variació en la informació que ens heu proporcionat cal que ho comuniqueu a l’AFA i a la Direcció de l’Escola.
 [divider]
A partir de 1er, els nens i nenes es poden rentar les dents després de dinar. Per tal de que ho poguin fer, heu de portar la següent autorització degudament signada.

 

Please follow and like us:
Pin Share