Recordatori: Divendres 3 i dilluns 6 de juny festius

Famílies,

Us recordem que demà divendres dia 3 i dilluns dia 6 de juny son festius a l’escola. A partir de dimarts, comença la jornada intensiva a l’escola. Això significa que les classes acaben a les 13 h i els alumnes que no es queden a dinar ja no han de tornar a l’escola a la tarda. Els alumnes que queden a dinar, sortiran de 15.15 a 15.30 h per les portes habituals, excepte els que us heu apuntat a l’acollida intensiva de 15.30 a 16.30 h.

Les sortides dels infants apuntats a l’acollida intensiva a les 16.30 h es faran per les portes d’Avinguda Vallcarca (incloent-hi els infants d’educació infantil).

Us recordem també que les extraescolars finalitzen dimarts 21 de juny i que l’últim dia d’escola (22 de juny) no hi haurà servei d’acollida tarda, per la qual cosa, tots els infants que es quedin a dinar sortiran a les 15.15 h .

Donat que aquest més son diversos conceptes els que s’han de facturar i venen 4 dies festius, els rebuts de juny seran enviats a partir de dimarts dia 7 per mail, i carregats a l’entitat corresponent a partir del 10 de juny.

Qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

Us adjuntem menú de juny amb els festius corresponents:

Please follow and like us:
Pin Share