Reunió informativa proves 3r LOMCE

Una de les novetats de la controvertida Llei orgànica de millora de qualitat del sistema educatiu (LOMCE) és que a 3r de primària (i en altres nivells) es facin unes proves d’avaluació externa.

Seguint les instruccions del Departament d’Ensenyament, l’escola Poveda ha programat aquestes proves de 3r de primària per als dies 4, 5 i 6 de maig de 9 a 11 del matí.

Com sabeu, en la seva sessió del mes de juny de 2014 el Consell Escolar va aprovar per unanimitat l’adhesió de l’escola Poveda a la Xarxa d’Escoles Insubmises a la XEI. En el marc de la nostra adhesió a la XEI, la Junta de l’AMPA i els pares-mares del Consell considerem que cal debatre amb les famílies afectades la conveniència o no de fer aquestes proves.

Davant la imminència de les proves, convoquem totes les famílies de 3r de primària a una reunió informativa que tindrà lloc el dia 30 d’abril a les 16.30 a l’escola (espai per determinar). No cal dir que la reunió és oberta a qualsevol altra família que vulgui tenir més informació sobre la LOMCE i les possibles maneres d’oposar-s’hi.

Hi haurà servei d’acollida gratuït (a càrrec de l’AMPA) per a totes les famílies que assisteixin a la reunió.

noalalomce_9arguments_ca-1024x506

Més informació:

  • http://noalalomce.net/
  • https://xarxaescolesinsubmises.wordpress.com/
  • http://www.fapac.cat/espai-lomce

Please follow and like us:
Pin Share