TANQUEM ENLLAÇ INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS 17-18

Benvolgudes famílies,

A partir d’aquest moment queda tancat el formulari d’inscripcions a les extraescolars d’aquest curs. Si voleu fer alguna modificació i/o alta a les extraescolars us haureu de posar en contacte amb la secretaria de l’AFA: [email protected]

IMPORTANT:

A partir de dimarts 26 i fins divendres 29 de setembre, podreu consultar els llistats dels inscrits a cada activitat, tant dels admesos com els que restin en llista d’espera. Aquests llistats estaran exposats totes les tardes de 16 a 17 h a l’interior de l’escola, al costat de la porta de l’AFA.

Preguem reviseu que els vostres fills/es estiguin inscrits correctament a les activitats i/o al servei d’acollida/aula d’estudi que es proporciona fins a l’inici de la mateixa. Tots aquells infants que no estiguin inscrits NO seran recollits pels monitors per fer l’activitat.

Hi han activitats que per manca d’inscrits han estat anul·lades, preguem preneu nota, tot i que avisarem als inscrits mitjançant mail personalitzat. Aquestes activitats anul·lades son: cinema i expressió, percussió i francès nivell avançat.

Les activitats de piano, guitarra, teatre, inic. musical i francès nivell inicial, estem pendents de la confirmació per part del Sagarra de la seva continuïtat o no. Tan bon punt sapiguem alguna cosa us ho farem saber. L’activitat de Robòtica sí que està confirmada.

Qualsevol dubte recordeu que us podeu dirigir a la secretaria de l’AFA en el seu horari habitual.

Moltes gràcies

 

Please follow and like us:
Pin Share