Accés als instituts d’ESO (IMPORTANT!!)

Us informem que demà dia 5 de març hi ha una reunió informativa sobre “accés als instituts d’Educació Secundària dels barris de la Vall d’Hebron” convocada per les AMPA de les escoles Pau Casals, Montserrat, Pins i Ballo i dels IES Anna Gironella de Mundet i Narcís Monturiol, així com per les Associacions de Veïns Vall d’Hebron, Montbau i Sant Genís.

És probable que en aquesta reunió es parli de la possibilitat que l’Escola Poveda deixi d’estar adscrita a l’IES Monturiol. Si això passés, els nois i noies de 6è de la nostra escola deixarien de tenir accés prioritari a l’IES Monturiol.

Famílies amb fills o filles a l’Escola Poveda i a l’Institut Monturiol: l’AMPA de l’IES és una de les que convoquen la reunió. Coneixeu la seva posició respecte a aquesta qüestió? Us l’han exposat? Creieu que l’AMPA de l’IES Monturiol representa adequadament els vostres interessos? Convidem especialment aquestes famílies a considerar si han de ser a la reunió, amb el benentès que fem extensiva la crida a totes les famílies de l’escola.

DIA: dijous 5 de març

HORA: 20 h

LLOC: Casal Vall d’Hebron (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45, al costat de l’edifici de la Guàrdia Urbana)

Please follow and like us:
Pin Share