Comissió Boussaina

INFORME DE RESULTATS D’ACTIVITATS DESEMBRE 2013

Des de la Comissió Boussaina volem agrair profundament a totes les persones que han participat en les activitats que hem dut a terme fins al moment. En concret, volem donar les gràcies als que ens van ajudar a vendre als qui van comprar tiquets per a les paneres sortejades, i a les persones que van fer galetes o pastissos per vendre amb el cafè, així com als qui han fet torns per vendre el cafè i les pastes. Menció especial per a les famílies de P5-A que van fer una col·lecta especial per la comissió.

La solidaritat manifestada ens deixa veure que amb ganes, organització i esforç, gairebé tot és possible.

Ara ens correspon a nosaltres donar la informació sobre la recaptació obtinguda amb aquestes activitats.

DE LA PANERA:

-Es van aconseguir vendre els 1,000 tiquets, pel que es van recaudar 1.000 € (la participació mínima era de 2 € i es lliuraven 2 tiquets per cada 2 €).

Els números guanyadors van ser, el 454, que pertanyia a Montserrat Estapé, directora de l’escola i qui va decidir donar-la al Cercle Catòlic de Gràcia. El segon número guanyador va ser el 331, que pertanyia a Ferran Larriba, funcionari i qui no té vinculació amb l’escola.

DE LA VENDA DEL CAFÈ:

Per a aquesta activitat, agraïm molt la participació dels que ens van donar suport fent galetes i pastissos per vendre amb el cafè i els que van fer torns venent cafè amb galetes i pastissos.

RECAPTACIÓ: 549,50 €

-COL·LECTA P5-A 38,00 €

-COMPRA D’IMPLEMENTS NECESSARIS (GOTS, SUCRE, LLET, TERMOS) 114,73€

-SEGELLS PER LA COMISSIÓ 25,00 €

-ADVOCAT 30,00 €

TOTAL VENDA DE CAFÈ: 417,00 €

TOTAL GLOBAL: 1.417,00 €

 Aclarim que els 30 € d’advocat corresponen a una consulta realitzada en relació a una assegurança de vida que havia de cobrar Redouane el marit de Boussaina i que semblava que el banc estava intentant no pagar).

Aquesta recaptació ha estat ingressada en el compte de l’AMPA per a la comissió Boussaina.

Finalment agrair a tota la gent que va col · laborar en la col·lecta inicial per sufragar les despeses més urgents de la família Saidi (la família de Boussaina), en la repatriació del cos, despeses d’ambulància per a transport una vegada al Marroc, bitllet del pare per portar el cos, suport per a la compra d’aliments per a la nena i el nen mentre el seu pare va estar fora.

El pare durant les setmanes d’internament de Boussaina no li van pagar res en el seu treball i per aquest motiu no tenien ni el més mínim recurs.

El total recaptat va ser de 853 € i el seu objectiu, va ser cobrir aquestes necessitats descrites anteriorment. Tant la comissió, com la família Saidi agraïm molt profundament l gest solidari de totes les persones que van participar.

Amb la recaptació de totes les activitats que realitzi la comissió, seguirem donant suport a les famílies més necessitades de l’escola, les famílies que tant la direcció com l’AMPA, sàpiguen que es troben en situació d’una greu vulnerabilitat.

Ens agradaria insistir, però, que aquesta comissió, no pretén generar assistencialisme ni dependència, es tracta d’ajudar puntualment a famílies en situacions puntuals de veritable desesperació, de donar una empenta perquè després puguin buscar els mecanismes de suport per seguir caminant de manera autònoma.

Moltes gràcies i esperem seguir comptant amb el vostre suport en pròximes activitats!!!

P.D: Novament gràcies Maribel, pel teu suport, les teves energies i el teu entusiasme.

Please follow and like us:
Pin Share