Socialització curs 2015 2016

Benvolgudes famílies,

sembla mentida però ja estem a les portes de final de curs i com ja sabeu, toca preparar-nos pel proper.

Aquest mes de maig comencen a pagar la socialització (llibres, material i ampa) del curs 2015-2016. Seran quatre quotes distribuïdes en els mesos de maig, juliol, setembre i novembre (desembre, també, en el cas de 1er i 2n) de 50 € cadascuna a excepció de l’última que l’import dependrà del preu final dels llibres i del curs.

La taula següent us donarà una idea del total que representa el pagament (és orientatiu i no contractual, ja que els preus i la quantitat de llibres poden variar).

*Cliqueu a sobre per veure-ho més gran.

** Els llibres socialitzats de 6è d’aquest curs actual han sigut gratuïts per les famílies per la impossibilitat de canvi i a causa de l’estat en què es trobaven els llibres. És bastant probable que el curs vinent es canviïn i el preu sigui superior als de la taula.

Preus socialització 2014 2015

Totes aquelles famílies que paguin a l’ampa i no tinguin els rebuts domiciliats, se’ls hi afegirà 10 €, fent efectiu el pagament abans del dia 12 de cada mes, sinó els llibres no es consideraran encarregats pel curs vinent.

Per a participar i beneficiar-vos del projecte a partir del curs 2015-2016, haureu de:

 1. Formar part de l’AMPA.
 2. Omplir i signar el formulari adjunt o la fitxa d’inscripció que trobareu a l’ampa, abans del dia 23 d’abril (aquelles famílies que ja hi participeu no heu de fer res, la inscripció és automàtica).
 3. I pel que respecta als llibres socialitzats, com a família, us comprometeu a:
  1. Tenir cura dels llibres. No s’hi pot escriure, subratllar ni guixar.
  2. Folrar-los convenientment a principi de curs amb el material que us proporcionarem, en cas contrari s’hauran d’abonar 10 € en concepte sanció.
  3. Retornar-los en bon estat a final de curs o abonar el 100% de l’import del llibre malmès.
  4. Complir amb el calendari de retorn i recollida, repassar i folrar els llibres quan sigui necessari.

Aquesta fitxa servirà per a tots els cursos mentre l’alumne estigui a l’escola, en cas de no voler participar s’haurà d’informar a l’ampa abans del 23 d’abril del curs anterior.

Cal recordar que els pagaments han d’estar al dia per poder inscriure’s o continuar en el projecte.

Please follow and like us:
Pin Share