Beques per als esports extraescolars

L’Ajuntament destina 1 milió d’euros perquè tots els escolars puguin inscriure’s en activitats esportives fora de l’horari lectiu. Les subvencions permeten rebaixar la despesa de les famílies entre un 30 i un 90%, en funció de la Renda Familiar Disponible.

Es calcula que uns 8.000 escolars, d’entre 6 i 17 anys, es podran beneficiar d’uns nous ajuts econòmics per participar en activitats esportives fora de l’horari escolar. L’Ajuntament destina 1 milió d’euros per subvencionar part del cost d’aquestes extraescolars en funció de la Renda Familiar Disponible amb un màxim de 315 euros per nen i curs.

És la família qui ha de presentar la sol·licitud a qualsevol oficina d’atenció ciutadana municipal a partir d’aquest dimecres 10 de setembre i fins el dia 26 del mateix mes. Un dels requisits és que l’activitat es realitzi en una de les entitats que han estat homologades pel consistori i que, per tant, ofereixen garanties. Les famílies trobaran informació detallada sobre el procés en l’entitat on desitgin inscriure’s i a l‘oficina virtual de l’Ajuntament.

L’Escola Poveda ha aconseguit homologar les activitats de futbol, bàsquet, patinatge, judo i dansa jazz.

Podeu recollir les sol·licituds a la secretaria de l’ampa a partir de dilluns dia 15 de setembre.

Al document adjunt que us podeu descarregar en format .pdf, trobareu tota la informació necessària sobre els requisits i la documentació a presentar.

[wpdm_file id=70]

Please follow and like us:
Pin Share